info@hartveilig-gemeente-ede.nl

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Leer, Reageer, Red Levens: Onze Opleidingen en Trainingen in Hartreanimatie

Bij de Stichting Hartveilig Gemeente Ede, gaat onze missie verder dan alleen het plaatsen van AED’s. Wij zijn toegewijd aan het in staat stellen van onze gemeente door kennis en vaardigheden over te dragen die essentieel zijn bij het redden van levens. Onze opleidingen, cursussen en trainingen zijn ontworpen om u niet alleen te informeren, maar ook om u voor te bereiden op het onverwachte.

Cursussen die Levens Veranderen 
Onze cursussen zijn gericht op alle aspecten van hartreanimatie en het gebruik van AED’s. Van basale reanimatietechnieken tot geavanceerde procedures, wij zorgen ervoor dat onze deelnemers klaar zijn om doeltreffend te handelen in noodsituaties. Of je nu een beginner bent of je vaardigheden wilt opfrissen, wij hebben een cursus die bij jou past.

Training op Maat: Voor Elke Inwoner van de Gemeente Ede
Wij geloven in een persoonlijke benadering. Onze trainingen zijn aangepast aan verschillende leeftijdsgroepen en vaardigheidsniveaus, zodat iedereen, van jong tot oud, kan leren hoe te handelen in een noodsituatie.

Gecertificeerde Instructeurs, Realistische Scenario’s
Onze instructeurs zijn ervaren en gecertificeerd, met een passie voor het onderwijzen van levensreddende vaardigheden. We gebruiken realistische scenario’s en state-of-the-art trainingsmaterialen om een leerervaring te bieden die zowel informatief als boeiend is.

Doe Mee en Maak het Verschil
Wij nodigen u uit om deel te nemen aan onze cursussen en trainingen. Uw deelname betekent niet alleen een investering in uw eigen vaardigheden, maar ook in de veiligheid van de hele gemeente. Samen kunnen we Gemeente Ede nog veiliger maken.

Meld u aan als Burgerhulpverlener!

Om mensen die getroffen worden door een hartstilstand een zo groot mogelijke kans te bieden om te overleven, is snelle en doeltreffende hulp letterlijk van levensbelang. De eerste zes minuten zijn daarbij cruciaal.

Het is net zo noodzakelijk een fijnmazig netwerk op te zetten. Dat betekent dat er een goed oproepsysteem is en dat er voldoende mensen beschikbaar zijn die de juiste actie kunnen ondernemen.

Zij kunnen direct 112 bellen, starten met reanimatie en de AED toepassen. Werk mee aan een hartveilige omgeving.

Bestuur