info@hartveilig-gemeente-ede.nl

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Elke AED Telt: Meld Je Aan bij HartslagNu en Open de Deur voor Hulpverleners

Bij de Stichting Hartveilig Gemeente Ede zetten we ons in voor een hartveiligere gemeente, maar dit kunnen we niet alleen. De sleutel tot succes ligt in de samenwerking met HartslagNu en het toegankelijk maken van AED’s voor burgerhulpverleners.

Het Belang van AED-Registratie bij HartslagNu
HartslagNu is het landelijke oproepsysteem voor burgerhulpverlening bij een hartstilstand. Door je AED aan te melden bij HartslagNu, wordt deze opgenomen in een netwerk dat levens kan redden. In een noodsituatie telt elke seconde, en door jouw AED beschikbaar te stellen, vergroot je de kans op overleving aanzienlijk.

Toegankelijkheid: Een Open Deur Redt Levens
Het is cruciaal dat AED’s toegankelijk zijn voor burgerhulpverleners op het moment dat het ertoe doet. Dit betekent dat AED’s idealiter 24/7 bereikbaar moeten zijn, goed zichtbaar en niet achter gesloten deuren. Door jouw AED toegankelijk te maken, zorg je ervoor dat hij gebruikt kan worden in die cruciale minuten na een hartstilstand.

Doe mee, Maak het Verschil
Wij roepen bedrijven, instellingen en particuliere AED-eigenaren op om zich bij ons aan te sluiten. Door je AED te registreren bij HartslagNu en hem toegankelijk te maken, word je een essentieel onderdeel van onze missie om levens te redden. Samen kunnen we een netwerk van hoop en hulp creëren.

Jouw Actie, Hun Toekomst
Elke AED die wordt aangemeld, is een stap dichter bij een hartveilig Ede. Samen bouwen we aan een gemeenschap waarin iedereen de beste kans heeft op overleven bij een hartstilstand. Meld je AED vandaag nog aan en open de deur voor hulpverleners. Jouw actie kan de toekomst van iemand anders zijn.

Meld u aan als Burgerhulpverlener!

Om mensen die getroffen worden door een hartstilstand een zo groot mogelijke kans te bieden om te overleven, is snelle en doeltreffende hulp letterlijk van levensbelang. De eerste zes minuten zijn daarbij cruciaal.

Het is net zo noodzakelijk een fijnmazig netwerk op te zetten. Dat betekent dat er een goed oproepsysteem is en dat er voldoende mensen beschikbaar zijn die de juiste actie kunnen ondernemen.

Zij kunnen direct 112 bellen, starten met reanimatie en de AED toepassen. Werk mee aan een hartveilige omgeving.