info@hartveilig-gemeente-ede.nl

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

De Kracht van een Hartslag: Hoe Onze AED's Levens Redden in Ede

In het hart van onze gemeenschap staan niet alleen de mensen, maar ook de levensreddende apparaten die we beheren: de Automatische Externe Defibrillatoren (AED’s). Bij de Stichting Hartveilig Gemeente Ede geloven we in het maken van een verschil, één hartslag tegelijk.

Waarom AED’s Essentieel Zijn 
Een plotselinge hartstilstand kan iedereen, overal overkomen. Het is een race tegen de klok, waarbij elke seconde telt. Een AED kan het verschil zijn tussen leven en dood. Deze apparaten bieden een snelle, gebruiksvriendelijke manier om het hart te reanimeren in kritieke situaties.

Onze Toewijding: Toegankelijke AED’s, Altijd en Overal 
Sinds onze oprichting op 11 oktober 2023, zetten wij ons in voor de 24/7 beschikbaarheid van AED’s in Ede. Elk apparaat wordt zorgvuldig onderhouden en regelmatig gecontroleerd, zodat ze altijd klaar zijn voor gebruik in noodgevallen.

Een Gemeenschap Die Zorgt 
Een Gemeenschap die zorgt voor samenwerking, samen staan wij sterk. Door bewustwording en trainingen willen we iedereen in Ede in staat stellen een leven te redden. Uw steun helpt ons om meer AED’s te plaatsen en te onderhouden, wat bijdraagt aan een hartveiligere gemeenschap.

Sluit je Aan bij Onze Missie 
Help ons om Ede hartveilig te maken. Jouw bijdrage, groot of klein, maakt een wereld van verschil. Samen kunnen we meer levens redden.

Meld u aan als Burgerhulpverlener!

Om mensen die getroffen worden door een hartstilstand een zo groot mogelijke kans te bieden om te overleven, is snelle en doeltreffende hulp letterlijk van levensbelang. De eerste zes minuten zijn daarbij cruciaal.

Het is net zo noodzakelijk een fijnmazig netwerk op te zetten. Dat betekent dat er een goed oproepsysteem is en dat er voldoende mensen beschikbaar zijn die de juiste actie kunnen ondernemen.

Zij kunnen direct 112 bellen, starten met reanimatie en de AED toepassen. Werk mee aan een hartveilige omgeving.